Volební kampaň jde do finále!

6. 10. 2021

Vysvědčení všem stranám a hnutím vystaví voliči.

Desítky setkání, stovky najetých kilometrů do obcí a měst našeho kraje provázely naše kandidáty, kandidáty KSČM, kteří jsou na kandidátní listině č. 18.

Při těchto setkáních, ale i prostřednictvím tištěných materiálů a volebních novin, jsme oslovili širokou veřejnost při seznamování s naším volebním programem „5P“, který představil i priority KSČM pro tyto parlamentní volby.

V následujícím volebním období bude stát, kraj i naše města a obce řešit složité otázky a úkoly, které nastanou v souvislosti s útlumem těžby černého uhlí a přijatými závazky, vyplývajících z vládou přijatých podmínek, stanovených EU v oblasti ekologie. Ano, půjde o energetickou a teplárenskou bezpečnost našeho kraje, který na tuto situaci není dostatečně připraven. V programu KSČM najdete i další odpovědi na otázky, které vás zajímají.

Dříve než vhodíte svůj hlasovací lístek do volební urny, připomeňte si skutečnost, že bez silného zastoupení KSČM v poslanecké sněmovně Parlamentu ČR, jako jediné levicové strany, nebude levicových řešení současných společenských, ekonomických a politických problémů naší vlasti.

Přijďte k volbám. Volte KSČM, volte číslo 18!

#KSCM #5Priorit #SanceNaNovyZacatek